Pure vakliefde. Passie en hartstocht voor het ambacht. Dat is het geheim van de echte warme bakker! En Bakkerij Leistra is er trots op uw warme bakker in Ezinge, Zuidhorn en Oldehove te zijn.

Sinds 1992 runnen wij Bakkerij Leistra in Ezinge. In de loop van de jaren is dit om dit uitgebreid naar Zuidhorn en Oldehove.

Alle dagverse producten uit de bakkerij vinden hun weg naar de winkel naast de bakkerij en de winkels in bovengenoemde dorpen, waar u kunt rekenen op persoonlijke bediening en een goede service.

Naast ons uitgebreide assortiment brood bakken wij ook diverse specialiteiten, zoals roggebrood, koek, eierkoeken en suikerbrood, met sommige van deze producten hebben al meerdere keren een prijs gewonnen.

Ook kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment banket, dagelijks vers bereid door onze banketbakker: van vers gebak tot puddingbroodjes, gevulde koeken en Ezinger Beukjes.

Naast bovengenoemde brood- en banketproducten, die deels via deze website te bestellen zijn, is het ook mogelijk om uw persoonlijke fototaart online bij ons te bestellen. Fototaarten zijn in diverse afmetingen leverbaar. Upload uw foto en haal de taart af in onze winkel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw wensen met ons te bespreken.

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief en/of wekelijkse aanbiedingen in uw mailbox ontvangen?


Stolletje
€ 2,95

Paas kanootje advocaat
€ 1,50

 

Geldig vrijdag, zaterdag
24 en 25 maart

----------------